Totale restyling

stijlvolle-inrichting-met-fotowand

Restyle je totale ruimte

Wil je een totale verandering van het (kantoor)interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen. Wij helpen u graag i.s.m. diverse leveranciers.

We bespreken uw wensen en houden rekening met het gebruik van de ruimte. U wordt meegenomen in de plannen, maar alle werkzaamheden nemen wij u uit handen. Van planten, tot vloer-, en wandbekleding, u zegt ’t maar en wij regelen dit voor u.

U kunt zich concentreren op het runnen van het bedrijf en wij doen de rest.

“Een fotowand is vaak het begin van een complete restyling. Een ruimte als totaalconcept”

Restyling door de Ruimtestylist:

R

Eersteklas leveranciers

R

Eén aanspreekpunt

R

Consequent doorgevoerde stijl

R

Een bijzonder eindresultaat

Het begint bij de fotowand

Wandbekleding is de basisuitstraling van een ruimte. Met wandbekleding kan je de sfeer van de ruimte bepalen.

Door een fotowand te maken in de ruimte personaliseer je de ruimte. Met een fotowand maak je een statement en laat je zien wie jij bent of waar je bedrijf voor staat.

Ook kleine ruimtes zijn uitstekend geschikt om fotobehang te realiseren. Elke saaie wand kun je upgraden met fotobehang.

Vanuit het kleurgebruik in de fotowand, bepaal je het materiaal van de vloer en de kleur van de vloer. Je maakt het interieur compleet door gebruik van meubels, lichtpunten en accessoires. Door af te wisselen in zachte en harde materialen krijgt de ruimte warmte en een identiteit.

Uitgangspunt van deze restyling is u te ontzorgen van alles wat komt kijken bij een restyling. Denk hierbij aan planten, vloerbedekking, (kantoor)meubels etc.

totale-restyling-met-fotobehang

Restyling kapsalon

Onderstaande video geeft mooi weer wat je met een restyling kan bereiken.

Vragen over ruimte-restyling

Waar begint een totale restyling?

In een verkennend gesprek inventariseren wij de wensen die er zijn. Deze afspraak is bij voorkeur op de locatie waarover de vraag gaat. Vragen die belangrijk zijn om van tevoren over na te denken, wat bevalt nu niet op de locatie en wat kan behouden worden.

Hoe komt een plan tot stand?

Een plan voor restyling is niet in één afspraak gemaakt. Na het verkennende gesprek wordt een basis gemaakt, welke gaat dienen als uitgangspunt voor de restyling.

Na het presenteren van dit plan, volgt het besluit om al dan niet verder met elkaar in zee te gaan.

Zijn er kosten verbonden de planvorming?

Wordt er na het maken van het plan een opdracht tot uitvoering gegeven dan maakt dit deel uit van de totale factuur. Het verkennende gesprek en basisplan worden gefactureerd indien er geen opdracht uit volgt.

Waarin kan Ruimtestylist ontzorgen?

Ruimtestylist ontzorgt je compleet als het gaat om contacten met leveranciers, facturering, leverdata en keuzes. Waar nodig zal Ruimtestylist een afspraak arrangeren en hierbij aanwezig zijn, zodat de afspraken helder op papier staan en Ruimtestylist de opvolging hiervan uit handen kan nemen.

Hoeveel aanspreekpunten zijn er?

De ruimte stylist ontzorgt je compleet in deze restyling. De ruimtestylist onderhoudt de contacten met de andere leveranciers.

kosten-totale-restyling-met-fotowand

Kosten voor een complete restyling van je ruimte

Elke restyling is uniek. Het concept wordt in nouwe samenwerking met de opdrachtgeven vorm gegegeven. Op basis van de gekozen uitvoering doen we je graag een voorstel op maat. Via onderstaande button kun je een offerte aanvragen, je krijgt binnen 48 uur reactie van ons.

Contact