Over de Ruimtestylist

keuken-met-fotowand

Het oog van een fotograaf, dat maakt het verschil

Marco Hamelink is de drijvende kracht achter de Ruimtestylist. Marco is gepassioneerd fotograaf, hij denkt en doet in beeld en dat maakt het verschil. Zijn oog voor licht, kleur en compositie zorgt dat de foto’s in het interieur optimaal tot uiting komen.

Een fotobehang kan in elke ruimte. De Ruimtestylist biedt meerwaarde door te adviseren in beeld, vooraf het eindresultaat zichtbaar te maken en het vervolgens perfect uit te voeren met eersteklas materiaal en perfecte montage.

” Een fotowand van het melkmeisje zie je vaker, uitgevoerd door ons staat de schaal op het aanrechtblad. De details maken het verschil.”

Marco Hamelink

Productie

De ruimtestylist print op groot formaat, dat betekent minder naden en een nog mooier eindresultaat. Wij doen geen concessies aan de gebruikte inkten en substraten, hierdoor blijft de foto veel langer mooi.

We printen nagenoeg op elk materiaal. Diverse soorten behang, stickermateriaal, maar ook op plaatmateriaal van kunststsof of aluminium. 

Omdat wij vooraf meedenken over de toepassing weet u dat er voor elke situatie het juiste materiaal en productiewijze wordt gekozen. Dus geen raamsticker die verschiet in de zon of een naad door de eyecatcher van de afbeelding.

preview-fotowand

Vooraf nadenken en zien

Elk project begint bij ons met het inventariseren van de situatie en het in beeld brengen van het eindresultaat. Zo komen we tijdens het proces niet voor verassingen te staan en weet u welk eindresultaat u kunt verwachten.

Montage

Ruimtestylist biedt de mogelijkheid om alle werkzaamheden uit te voeren. Het monteren van een fotoframe, het behangen van de fotowand en het aanbrengen van folies op glas, is voor ons een fluitje van een cent. Op een professionele wijze zorgen wij ervoor dat u compleet ontzorgt wordt. Na de werkzaamheden is uw ruimte opgeruimd en kunt u er gelijk weer gebruik van maken.

.

montage-stickermateriaal

Werkwijze

 

A

1 | Kennismaking

Natuurlijk wilt u weten wie de Ruimtestylist is. Ook wij vinden het belangrijk de klant te kennen. Tijdens de eerste afspraak horen we graag wie u bent, wat u doet, wat u vraag is, maar ook zeker zo belangrijk wat uw doel is. 

We maken een aantal foto’s van de ruimte(s) die u wilt veranderen en laat u voorbeelden zien van het behang, stickermateriaal, textielframes of andere materialen die mogelijk zijn. 

De kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos.

A

2 | Voorbeeld op maat

Als u na de kennismaking met ons in zee wilt gaan dan maken we een aantal art impressions met  passende foto’s van de ruimtes. U kunt het mogelijke eindresultaat al digitaal zien. 

Uiteraard kunt u nog wisselen van foto’s. Dit kunnen foto’s zijn die u zelf gemaakt heeft, foto’s die wij in onze collectie hebben of stockfoto’s. 

Voor het maken van een ontwerp worden kosten in rekening gebracht. Wanneer wij de opdracht mogen uitvoeren wordt dit verrekend in de totaalprijs.

A

3 | Uitvoering

Alle werkzaamheden worden door ons en eventueel met onze samenwerkingspartners uitgevoerd.

Wij zijn uw aanspreekpunt en coördineren het geheel. Wij behangen uw wand(en), u hoeft niks te doen. Wij zorgen ervoor dat de rest van de inrichting b.v. met planten of meubels voor uw geregeld wordt!

Kortom wij ontzorgen u volledig, u heeft er geen omkijken naar.

marco-hamelink-de-klantvriendelijke-ruimtestylist

Persoonlijk

In het vak Styling en fotografie is veel veranderd de afgelopen decennia. Maar wat bij mij niet veranderd is, is de persoonlijke aandacht voor mijn opdrachtgever. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen mij en de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek inventariseer ik de wensen, bespreek de (on)mogelijkheden en stel ik de vraag achter de vraag. En dat allemaal gebaseerd op mijn jarenlange ervaring. Ik voer de werkzaamheden uit, maar in goede samenwerking met u. Alleen dan bereiken we samen een goed eindresultaat.

De glazen windschermen op ons terras oogten oudbollig en dacht al aan vervangen. Toen laten voorzien van bedrukt glas! Meteen weer helemaal opgeknapt!

Jeroen

Onze school ziet er weer hip uit, leuk, kleurig het geeft een positieve sfeer!

Hanneke

Ik wilde wel graag een spandoek maar heb geen verstand van de opmaak en het design. Bij ruimtestylist doet het vanaf vormgeving tot aan eindproduct, ideaal.

Mariska

Contact