Fotoframes / textielframes

erwisselbare-foto-in-textielframe

Wand textielframes

Wil je stijlvolle wanden, maar geen behang of wil je de betonwanden meer warmte geven? Dan zijn textielframes iets voor jou! Leverbaar van een klein formaat tot een gehele wand. In een handomdraai vervang je het doek waardoor je altijd de juiste look hebt in jouw ruimte. Wil je het aanpassen aan de seizoenen, feestdagen of speciale gelegenheden, je creëert de juiste boodschap op het goede moment.

“De foto in een textielframe is gemakkelijk te wisselen dus verveelt nooit”

Een textielframe bij de Ruimtestylist:

R

Wissel je foto wanneer je maar wilt

R

Zie vooraf het resultaat

R

Topkwaliteit materiaal en bedrukking

R

Professionele montage

Toepassing textielframes

Fotoframes kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Kijk maar eens goed om je heen; ze zijn een vast onderdeel geworden in winkels, showrooms, etalages, kantoren, stands en andere openbare gebouwen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, waardoor de frames bijdrage aan de indoor reclame en uitstraling van het object.

 

vakantiebestemmingen-op-fotowand
akoestisch-fotoframe

Textielframe en akoestiek

Gebleken is dat overmatig geluid van invloed is op de prestaties. Slechte akoestiek veroorzaakt o.a. vermoeidheid, hoofdpijn en andere irritaties. Er zijn veel ruimtes waar dit het geval is; kappers & babershops, winkels, kantoortuinen, minimalistisch ingericht ruimtes.

Een textielframe in groot formaat is uitstekend geschikt om een geluiddempend effect te creëren. In de huidige architectuur wordt veel gebruik gemaakt van harde materialen. Veel glas, gietvloeren en strakke lijnen. Doordat zachte materialen ontbreken, ontstaat er vaak een ongewilde klankkast.

Door gebruik te maken van zachte materialen, zoals textielframes, zal het geluid reflecteren tegen wanden, plafond en vloer.

Fotoframes met ledverlichting

Verlichting helpt om het textielframe extra onder de aandacht te brengen. In winkels, etalages en showrooms een uitstekend middel om na sluitingstijd jouw pand extra in de spotlights te zetten, tegen minimale kosten.

Ook in ruimtes waar weinig daglicht binnenkomt, geeft ledverlichting een toegevoegde waarde. Indien gewenst kan er een dimfunctie worden aangebracht en kun je de sfeer bepalen door het gebruik van licht.

Ledverlichting heeft een lange levensduur en een minimaal stroomverbruik waardoor het gebruik minder belastend is voor het milieu.

 

 

fotoframe-textielframe-met-ledverlichting

Tip! Heb je weinig tijd of twee linkerhanden, Ruimtestylist kan het frame monteren én eventueel de doeken wisselen op het juiste moment.

Textielframe voor buiten

Een textielframe kan ook goed buiten worden toegepast. Het doek is eenvoudig uit het frame te halen, waardoor je regelmatig kan wisselen van foto. Wil je meegaan in de seizoenen en daardoor de sfeer in je tuin een extra dimensie geven? Geen enkel probleem, het fotoframe kun je zomer en winter laten hangen, de doeken zijn wasbaar in de wasmachine en het wisselen kun je zelf doen. Het textieldoek is afgewerkt met een pees, deze wordt in het frame geduwd, waardoor het doek strak is en blijft door weer en wind.

 

 

Textielframe-voor-buiten

Staand textielframe

Deze dubbelzijdige vrijstaande presentatiewand worden vaak ingezet op beurzen, evenementen of als afscheiding in een (kantoor)ruimte.

Het dubbelzijdige textiel frame kan ook geleverd worden met ledverlichting, waardoor deze ook uitstekend geschikt is voor showrooms, horeca en winkels.

Het textieldoek is eenvoudig te vervangen door de afwerking met siliconen pees, dus jouw boodschap is altijd actueel.

Het doek kan voorzien worden van jouw logo, foto’s en teksten. Wil je een combinatie van beeld en tekst? Geen probleem! Wij helpen je graag met ontwerp en uitvoering.

Op zoek naar een permanente oplossing? kijk dan ook een naar onze fotowanden.

Vragen over textielframes

Is een textielframe gemakkelijk te monteren?

Het frame wordt aan vier zijden aan elkaar gezet door het meegeleverde lockset. Vervolgens kan het frame aan de wand worden bevestigd. Afhankelijk van het formaat kan er sprake zijn van extra stabilisatiemateriaal. Er kan ook gekozen worden om het fotoframe aan de wand vast te schroeven, dan is het stabilisatie materiaal niet noodzakelijk om te gebruiken. Zodra het frame op de muur is bevestigd, span je het doek in het frame.

Uiteraard kan het zelf worden gemonteerd, echter bij een groot formaat frame is het raadzaam om dit met meerdere personen te doen. Ruimtestylist kan deze werkzaamheden uit handen nemen.

Is een textiel fotoframe verkrijgbaar in elk formaat?

Ja, je kunt zelf kiezen op welk formaat je een textiel frame wilt hebben. Zo kun je het fotoframe geheel laten passen in jouw interieur.

Kan ik een textielframe schoonmaken?

Het frame zelf stof je af of maak je schoon met een allesreiniger. Het doek kun je wassen op 40o in de wasmachine en eventueel daarna strijken.

Verkleurt een textielframe?

Het frame zelf verkleurt niet, het materiaal is kleurvast. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zal het doek nagenoeg niet verkleuren. Echter na verloop van jaren en afhankelijk van de hoeveelheid zon en weersomstandigheden is verkleuren niet te voorkomen.

Hoe makklijk wissel je het doek in een textielframe?

Het textieldoek is eenvoudig te verwisselen. Het doek is afgewerkt met een siliconen pees. Deze druk je in het textiel frame, het doek spant zich vanzelf strak in het frame.

kosten-textielframe

Kosten voor een textielframe

De investering voor een textielframe is uit verschillende onderdelen opgebouwd. Daarom doen we je graag een voorstel op maat op basis van je eigen wensen. Via onderstaande button kun je een offerte aanvragen, je krijgt binnen 48 uur reactie van ons.

Contact