One Way Vision raamstickers

one-way-vision-studio-van-buiten

One Way Vision,

Kijk wel naar buiten, niet naar binnen.

Dit materiaal maakt het mogelijk om wél naar buiten te kunnen kijken, maar niet naar binnen! Het is in verschillende situaties toepasbaar.

One way vision is gemaakt met zeer kleine perforaties. Onze ogen focussen zich op licht en niet op de donkere kleuren (zoals de kleine gaatjes), hierdoor ziet het er van afstand uit als één geheel. Het optimale effect wordt bereikt als het licht buiten feller is dan binnen. Het materiaal wordt aan de buitenzijde van het raam aangebracht.

One Way Vision raambestickering:

R

Maakt van je raam een uithangbord

R

Brengt daglicht in je ruimte

R

Geeft privacy

R

Staat decoratief

Toepassing One Way Vision lichtdoorlatende raamstickers

One way vision lichtdoorlatende raamstickers zijn op veel plaatsen toepasbaar. Denk eens aan kantoor-, bedrijfsruimtes waar medewerkers wel naar buiten kunnen kijken, maar men niet “te kijk” zit. De privacy wordt hiermee behouden, terwijl er geen opgesloten gevoel is.

De horeca en winkels maken al veel gebruik van one way vision. Maar ook in en rond het huis zijn er mogelijkheden. Inkijk in de badkamer of heb je een raam in garage en/of schuur, dan is dit materiaal uitermate geschikt. Dus wees creatief en maak ook van jouw raam iets bijzonders.

 

one-way-studio-van-binnen

One Way Vision, zicht van binnen

one-way-studio-close-up

One Way Vision van binnen

one-way-vision-gaatjesjpg

One Way Vision bestaat uit kleine gaatjes

Vragen over one Way Vision raamdecoratie

Hoeveel licht laat one way vision door?

De raamstickers zijn licht doorlaten, maar houdt er wel rekening met one way vision ca 30% minder licht door laat dan normaal vensterglas.

Hoe werkt one way vision?

Het is een folie met tientallen kleine perforaties. Als het folie is bedrukt, dan vallen deze gaatjes niet op, omdat ons zicht zich richt op heldere kleuren en minder op donkere delen. Hierdoor vallen de gaatjes niet op aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zie je de gaatjes wel, deze kant is niet bedrukt. Daardoor kun je ook naar buiten kijken.

Kan ik de lichtdoorlatende sticker zelf aanbrengen?

One way vision kun je aanbrengen bij temperaturen hoger dan 14 graden. Als het kouder is, is het materiaal te stug om te plakken. Hoe groter het oppervlakte hoe meer geoefend je moet zijn om dit materiaal te kunnen plakken.

Wat is het effect van One way visoin als het buiten donker is?

Het niet doorkijk effect werkt alleen als er meer licht aan de buitenzijde van het raam is, dan aan de binnenzijde. Met andere woorden als binnen de lampen branden en het buiten donker is dan wordt het effect deels tenietgedaan. Echter de ruimte aan de binnenkant is een stuk minder helder zichtbaar dan zonder one way vision.

Kan ik one way vision folie ook binnen gebruiken?

Strikt genomen kan het wel gebruikt worden bij bv. vergaderruimtes. Echter houdt er dan wel rekening mee dat het licht op de gang feller moet zijn dan in de vergaderruimte zelf. Als je meer privacy wilt bereiken bij vergaderruimtes is mijn advies een andere oplossing hiervoor te kiezen, zoals linnen raamdecoratie.

bevestigen-raamstickers

Kosten van One Way Vision raamfolie

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het formaat. Elke toepassing is maatwerk. Ruimtestylist print zelf de afbeelding op one way vision. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op en wij reageren over het algemeen binnen 48 uur.

Contact