Bedrukt stickermateriaal

stickermateriaal-op-container

Maak alles mooi met bedrukte stickers

Bedrukt stickermateriaal is het middel om oppervlakten of objecten een unieke uitstraling te geven. Er zijn twee verschillende materialen; als geheel afgesloten effect of glasfolie als raamdecoratie.

Een stickerwand met als effect gehele afsluiting

Een stickerwand kent verschillende toepassing. Het kan op een wand, glas of deuren worden gebruikt. Over het algemeen wordt een stickerwand gebruikt op ondergronden waarop je niet of minder goed kan behangen.

Het materiaal is duurzaam, kan makkelijk worden schoongemaakt en stevig.

Stickermateriaal kan decoratief en/of functioneel toegepast worden, zowel zakelijk als privé.

Glasfolie, geen hoge kosten, maar wel een groot effect in het interieur.

Bij glasfolie als decoratie is het materiaal voorzien van hele kleine gaatjes, waardoor het zicht vervaagt, maar niet geheel afsluit. Ideaal voor kantoorruimtes om het zogenaamde “vissenkom” effect teniet te doen. Het glasfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus aan te passen aan het interieur.

In woonhuizen kun je denken aan glaswanden en deuren, een moderne oplossing die veel ruimtelijk effect geven. Als men na verloop van tijd toch wat meer privacy wil, is het glasfolie een goede oplossing.

Bedrukt stickermateriaal bij de Ruimtestylist:

R

Advies in beeldkeuze

R

Zie vooraf het resultaat

R

Topkwaliteit materiaal en bedrukking

R

Professionele applicatie

Maak wat lelijk is weer mooi

Bijgaand voorbeeld laat goed zien wat je met stickermateriaal kan bereiken. Het lelijke kastje wordt nu een leuk object wat past in de omgeving.

elektrischiteitskast-zonder-sticker
elektrischiteitskast-met-sticker

Glasfolie, weg met de vissenkom.

Moderne kantoorruimtes worden vaak ingericht met glaswanden. Dat geeft een mooi ruimtelijk effect maar kan mensen soms ook het gevoel geven dat je in een ‘vissenkom’ zit. Hierbij een voorbeeld van de toepassing met en zonder glasfolie. Uiteraard zijn er met bedrukt glasfolie nog vele andere effecten mogelijk.

glasfolie-voor
glasfolie-na

Vragen over bedrukt stickermateriaal

Zijn stickerwanden zelf eenvoudig te monteren?

In theorie zou dit inderdaad kunnen, maar wordt wel afgeraden. Het is een precisiewerkje met plakkend materiaal over het algemeen in groot formaat. Dat vergt geduld, ervaring en inzicht.

Over het algemeen voert Ruimtestylist deze werkzaamheden uit bij opdrachten.

Zijn stickerwanden verkrijgbaar in elk formaat?

Ja, het betreft maatwerk en wordt via een computerprogramma geheel op maat gemaakt en geprint.

Krijg ik naden op mijn stickerwand?

Door effectief te printen worden er zo weinig mogelijk banen gebruikt, hierdoor wordt het aantal naden ook vermindert. De banen worden strak tegen elkaar aan op de (glas)wand geplakt, hierdoor is de naad nauwelijks zichtbaar. Hoe gladder de wand, hoe strakker de naden tegen elkaar aan kunnen worden gelegd.

Verkleurt een stickerwand?

Onder invloed van (zon)licht verkleurt nagenoeg alles op lange termijn. Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal én milieuvriendelijke inkt zal de verkleuring minder snel optreden.

Kan ik een stickerwanden schoonmaken?

Stickerwanden maak je schoon met een allesreiniger en een zachte doek.

receptie-met-plakfolie

Kosten van bedrukt stickermateriaal of glasfolie

De investering voor een stickerwand of andere stickerbedrukking is uit verschillende onderdelen opgebouwd. Daarom doen we je graag een voorstel op maat op basis van je eigen wensen. Via onderstaande button kun je een offerte aanvragen, je krijgt binnen 48 uur reactie van ons.

Contact