Over ons

Ruimtestylist maakt van uw ruimte iets speciaals

Iedere ruimte verdient het om tot zijn recht te komen. Wij maken van een ruimte iets speciaals. Met foto's die in overleg worden gekozen krijgt uw ruimte een andere sfeer. Door te letten op de details, te luisteren naar de wensen van de klant en te weten waarvoor de ruimte gebruikt wordt maken wij een plan. Wij maken gebruik van diverse soorten behang, stickermateriaal, textielframes en andere materialen om de sfeer te veranderen. 

U weet vooraf wat het eindresultaat zal gaan zijn. Door een foto te maken van de bestaande situatie en het eindresultaat vervolgens door middel van bv. photoshop erin te plaatsen kunt u zien hoe de ruimte/wand eruit komt te zien. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, na het afronden van de werkzaamheden.

Voor bedrijven, instellingen en scholen

Wij werken voor diverse partijen, zowel grote als kleine opdrachtgevers. U heeft één aanspreekpunt en alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf, instelling, school of winkel past bij de identiteit die u wilt uitstralen. 

Het is mogelijk om eerst een oriënterend gesprek te plannen. Wij informeren u dan over de mogelijkheden. Wilt u dan met ons in zee, dan volgen de ruwe ideeën en de offertefase. 

 

Wanden of de totaal inrichting

Wij bieden u de mogelijkheid om een enkele wand te voorzien van fotobehang, maar een totaalconcept is ook mogelijk. Wilt u de ruimte verder inrichten met planten, meubels of andere zaken wij gaan samen met onze partners aan de slag om van uw ruimte een totaalplaatje te maken. 

Door onze 20 jaar ervaring als (bedrijfs)fotograaf en de vele bezoekers aan bedrijven, hebben wij oog voor elk detail en ervaren waar bedrijven mee worstelen om de werkplekken te creëren die in harmonie zijn. 

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf, school of instelling een oase is om in te werken.