Hoe werken wij

Stap 1 : de kennismaking

Uiteraard wilt u weten wie de Ruimtestylist is. Ook wij vinden het belangrijk de klant te kennen. Tijdens de eerste afspraak hoor ik graag wie u bent, wat u doet, wat u vraag is, maar ook zeker zo belangrijk wat uw doel is. Wat wilt u bereiken met de metamorfose van uw ruimte? Wat wilt u uitstralen? Wij zullen de eerste ideeën met u bespreken, aftasten wat u mooi vindt. Uiteraard bespreken we ook onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten. 

Ik maak een aantal foto's van de ruimte(s) die u wilt veranderen en laat u voorbeelden zien van het behang, stickermateriaal, textielframes of andere materialen die mogelijk zijn. 

De kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Stap 2 : een voorbeeld op maat

Als u na de kennismaking met ons in zee wilt gaan dan maak ik een aantal voorbeelden met foto's waarvan ik vind dat deze passen in de ruimte(s). De foto's die ik gemaakt heb tijdens de kennismaking gebruik ik om het resultaat visueel te maken. Met andere woorden u kunt het mogelijke eindresultaat al digitaal zien. U komt dus niet voor verassingen te staan en weet wat u kunt verwachten.

Uiteraard kunt u nog wisselen van foto's. Dit kunnen foto's zijn die u zelf gemaakt heeft (mits resolutie goed is), foto's die wij in onze collectie hebben of stockfoto's. 

Voor het maken van een ontwerp worden kosten in rekening gebracht. Wanneer wij de opdracht mogen uitvoeren wordt dit uiteraard verrekend in de totaalprijs. 

Stap 3 : Uitvoeren van werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden door ons of één van onze samenwerkingspartners uitgevoerd.

Echter wij zijn uw aanspreekpunt en coördineren het geheel. Wij behangen uw wand(en), u hoeft niks te doen. Wij zorgen ervoor dat de rest van de inrichting bv met planten of meubels voor uw geregeld wordt!

Kortom wij ontzorgen u volledig, u heeft er geen omkijken naar.

fotowand